Voorman

Voorman

Wij zijn op zoek naar een voorman! Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een voorman! 

Ben jij een ervaren professional in de betonwereld en heb je leidinggevende kwaliteiten? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de succesvolle uitvoering van betonprojecten? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! (40 uur per week)

Als voorman ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van bouwprojecten. Waarbij je toezicht houdt op de uitvoering van betonwerkzaamheden. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en het behalen van projectdoelen.

Wat doet Olijerhoek Betonwerken?
Met een hechte en flexibele groep medewerkers werken wij aan de meest uiteenlopende betonconstructies in de woningbouw, utiliteitsbouw en de weg- en waterbouw. We zijn werkzaam in de randstad voor diverse lokale aannemers. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals funderingen, (verdiepings)vloeren en wanden.

Wat ga je doen?

  • Leiding geven aan het team
  • Plannen en organiseren
  • Toezicht houden op de veiligheid

Heb jij nog weinig ervaring of wil je je laten bijscholen? Ook dan ben je welkom! Wij leiden je graag intern op. Ook verschillende niveaus van scholingstrajecten zijn mogelijk.

Wat bieden wij?
Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door contact op te nemen met Ger L’Ami. Bel naar 071-5018188 of mail naar info@olijerhoekbeton.nl

Over ons

Olijerhoek Betonwerken B.V. is een betrouwbare en ervaren partner bij de ontwikkeling en bouw van de meest uiteenlopende betonconstructies. Lees meer

Contactinformatie

Olijerhoek Betonwerken B.V.
Veenderveld 17
2371 TS Roelofarendsveen
071-5018188
info@olijerhoekbeton.nl