Ons werk

Ons werk

De Lorentz
Centraal Station Leiden

Nabij het Centraal Station in Leiden maken wij in opdracht van bouwcombinatie ‘De Lorentz’ (Hurks en van Wijnen), de onderste vijf lagen van dit gelijknamige project. In dit gebouw met circa 4000 m²  oppervlakte zullen zich winkels, woningen, kantoren en een parkeergarage vestigen.

De Oevers
Roelofarendsveen

In opdracht van Heembouw voeren wij diverse betonwerkzaamheden uit aan een appartementencomplex met winkels voor het nieuwbouwproject ‘De Oevers’ in Roelofarendsveen. Olijerhoek Betonwerken verzorgt de complete ruwbouw. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van dit project.

Zuidblok
Amsterdam

Samen met Vink Bouw Nieuwkoop hebben wij het project Zuidblok aan het Stadionplein te Amsterdam gerealiseerd. Dit betreft een tweelaagse parkeergarage met daarboven diverse horecagelegenheden en een hotel.

De Scope
Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn wij samen met Du Prie Bouw & Ontwikkeling bezig met het project ‘De Scope’. Dit betreft een nieuwbouw van een middelbare school, welke gefaseerd wordt uitgevoerd.

Crematorium
Lisse

Samen met Du Prie Bouw & Ontwikkeling hebben wij dit Crematorium te Lisse gerealiseerd.

Entreetrap Heembouw
Roelofarendsveen

Voor de hoofdvestiging van Heembouw in Roelofarendsveen hebben wij deze nieuwe entreetrap gebouwd.

Deli XL
Hoofddorp

In Hoofddorp hebben wij samen met van Berkel Aannemers Leimuiden BV het project ‘Deli XL’ mogen realiseren. Deze nieuwbouw van koel- en vriescellen is in drie fases uitgevoerd. Het totale oppervlak bedraagt meer dan 10.000 m².

Kroon op Jutphaas
Nieuwegein

Samen met Vink Bouw Nieuwkoop hebben wij het project ‘Kroon op Jutphaas’ te Nieuwegein gerealiseerd. Dit betrof een nieuwbouwwijk bestaande uit appartementen en grondgebonden woningen.

Duinrell
Wassenaar

De afgelopen jaren hebben wij meerdere attracties in Duinrell te Wassenaar gerealiseerd in samenwerking met Meerland Bouw. Dit betrof onder andere de Dragonfly, de Falcon, de Wildwings en meest recentelijk de uitbreiding van het Tikibad.

Aalmarkt
Leiden

Het project ‘Aalmarkt’ in Leiden betreft een binnenstedelijk project voor een nieuw winkelgebied bestaande uit een deel renovatie en groot deel nieuwbouw met kelder en meerlaagse bovenbouw. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Du Prie Bouw & Ontwikkeling.