Over ons

Over ons

Olijerhoek Betonwerken is inzetbaar voor de meest uiteenlopende betonconstructies in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de weg- en waterbouw. Naast de gebruikelijke werkzaamheden zoals funderingen, (verdiepings)vloeren en wanden hebben wij ons toegelegd op het specialistische betonwerk. Denk hierbij aan funderingsherstel en renovatiewerk in oude (grachten)panden, constructies met zelfverdichtend beton en de aanleg van laadkuilen.

Opdrachtgevers

Vanuit ons kantoor in Roelofarendsveen zijn we met een zeer hechte en flexibele groep medewerkers werkzaam voor diverse lokale aannemers in de Randstad zoals Vink BouwHeembouw, Van Berkel Aannemers, Du Prie bouw & ontwikkeling, Bébouw Midreth, van WijnenHurks, Coen Hagedoorn Bouw, Meerland Bouw en vele anderen. Olijerhoek Betonwerken werkt met een vaste groep partners waaronder kraanbedrijven, betonmortelcentrales en wapeningsvlechters, waardoor we u constante kwaliteit kunnen garanderen. Doordat wij naast onze vaste medewerkers werken met veel flexibel personeel, kunnen wij de vooraf afgesproken planning nakomen.

Geschiedenis

Olijerhoek Betonwerken is in 1936 opgericht door Piet Olijerhoek. Vanuit de werkplaats in Oud Ade hield hij zich in eerste instantie bezig met het timmeren van bekistingen. Al snel breidde dat zich uit met betonwerk voor de kassenbouw en later ook constructies voor woning- en utiliteitsbouw. In 2003 verhuisden wij naar de huidige locatie op het bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen.

Meer dan een betrouwbare partner

Olijerhoek Betonwerken is graag méér dan een betrouwbare bouwpartner met ruim 80 jaar ervaring. Wij verzorgen gecompliceerde betonconstructies van A tot Z voor u. Hierbij gaan we verder dan alleen de bekisting, wapening en het storten van beton, maar denken ook graag mee over het juiste plan van aanpak. Kwaliteit staat bij ons centraal, daarom geven we standaard tien jaar garantie op al onze betonwerken. Tot slot staat veiligheid bij ons voorop, daarom zijn wij een VCA-gecertificeerd bedrijf.

 

Over ons

Olijerhoek Betonwerken B.V. is een betrouwbare en ervaren partner bij de ontwikkeling en bouw van de meest uiteenlopende betonconstructies. Lees meer

Contactinformatie

Olijerhoek Betonwerken B.V.
Veenderveld 17
2371 TS Roelofarendsveen
071-5018188
info@olijerhoekbeton.nl