Betontimmerman

Vacature 1

Kom jij ons team versterken als betontimmerman?

Ben jij een ervaren betontimmerman met passie voor vakmanschap en oog voor detail? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de realisatie van hoogwaardige bouwprojecten? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Als betontimmerman zorg je voor een belangrijk onderdeel van een bouwproces. Jij maakt namelijk allerlei soorten bekistingen waar later het beton in wordt gegoten!

Wat doet Olijerhoek Betonwerken?
Met een hechte en flexibele groep medewerkers werken wij aan de meest uiteenlopende betonconstructies in de woningbouw, utiliteitsbouw en de weg- en waterbouw. We zijn werkzaam in de randstad voor diverse lokale aannemers. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals funderingen, (verdiepings)vloeren en wanden.

Wat ga je doen?

  • Timmeren van betonbekistingen
  • Storten van de betonmortel
  • Netjes afwerken van de betonmortel
  • Ontkisten van de bekisting
  • Samenwerken met collega’s en andere vakdisciplines op de bouwplaats

Heb jij nog weinig ervaring of wil je je laten bijscholen? Ook dan ben je welkom! Wij leiden je graag intern op. Ook verschillende niveaus van scholingstrajecten zijn mogelijk.

Wat bieden wij?
Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door contact op te nemen met Ger L’Ami. Bel naar 071-5018188 of mail naar info@olijerhoekbeton.nl

Over ons

Olijerhoek Betonwerken B.V. is een betrouwbare en ervaren partner bij de ontwikkeling en bouw van de meest uiteenlopende betonconstructies. Lees meer

Contactinformatie

Olijerhoek Betonwerken B.V.
Veenderveld 17
2371 TS Roelofarendsveen
071-5018188
info@olijerhoekbeton.nl